Redirectionare impozit

Daca reprezentati o societate comerciala, conform legislatiei in vigoare, pana la 31 decembrie 2020 aveti
posibilitatea de a SPONSORIZA in mod GRATUIT Asociatia NOI DESTINE, redirectionand o parte din impozitul micro / pe profit.

Va invitam alaturi de echipa noastra de voluntari sa CONSTRUIM NOI DESTINE!

Conform legislatiei in vigoare, pana la 31 decembrie 2020 aveti posibilitatea de a SPONSORIZA in mod GRATUIT Asociatia NOI DESTINE, inregistrata in Registrul entitatilor/unitatilor de cult pentru care se acorda reduceri fiscale, conform Legii 32 din 1994 modificata si completata, astfel:

– daca reprezentati o micro-companie, sumele din sponsorizari se scad din impozitul pe profit datorat pentru trimestrul IV pana la nivelul de 20% din impozitul pe venit datorat pentru acest trimestru. La fel se poate opta pentru sponsorizarea Asociatiei NOI DESTINE si in trimestrele urmatoare;

– daca reprezentati o societate comerciala platitoare de impozit pe profit, sumele din sponsorizari se scad din impozitul pe profitul datorat anului 2020 in cuantumul sumei celei mai mici dintre 0,75% din cifra de afaceri si 20% din impozitul pe profit datorat.

Ajutorul oferit de compania pe care o reprezentati este esential pentru realizarea proiectelor noastre in sprijinul copiilor defavorizati din mediul rural. Mentionam ca Asociatia NOI DESTINE nu are in proprietate imobil, masina sau alte active si NU plateste salarii sau indemnizatii niciunui membru, proiectele noastre desfasurandu-se EXCLUSIV in regim de voluntariat. Despre proiectele dedicate copiilor nevoiasi din mediul rural va puteti informa in mod transparent atat pe site-ul nostru www.noidestine.ro, proiecte si rapoarte de activitate, cat si de pe pagina de FB a asociatiei.