Devino Voluntar

ALATURA-TE ASOCIATIE NOI DESTINE

Devino Voluntar

Construim o echipa de voluntari, oameni inimosi, onesti, de toate varstele, care doresc ajute la activitatile noastre in comunitate, sa ofere copiilor si tinerilor modele de urmat si sansa de a deveni ei insisi mai tarziu un model, un sprijin si un ajutor real in dezvoltarea satului romanesc.

MEMBRII ASOCIATIEI

Echipa Noastra

Consiliu Director al Asociatiei Noi Destine este alcatuit din: Irina-Elena Capitanu – Presedinte, Maricica Georgescu – Vicepresedinte, Ion Georgescu – Secretar. Cel de-al patrulea membru fondator este Stefan Capitanu, care indeplineste functia de Trezorier. Controlul financiar intern al Asociatiei este asigurat de către Cenzor, respectiv firma Accounting Cabinet TM SRL din comuna Maia, judetul Ialomita, persoana independenta, conform prevederilor legale.

Membrii Asociatiei sunt persoane cu studii superioare (antreprenori, economisti, specialisti in marketing si promovare de produs, mediatori, asistenti sociali, traineri autorizati, specialisti in retele de calculatoare si cibernetica, jurnalisti etc), motivate de dorinta de a pune umarul la formarea unei generatii educate, cu spirit civic si valori morale autentice.

ALATURA-TE ASOCIATIE NOI DESTINE

Formular de inscriere

Vrei sa te implici alaturi de noi? Completeaza formularul de mai jos.