Asociatia Noi Destine
Asociatia Noi Destine

Asigurarea accesului la Scoala on-line fara discriminare

„Asigurarea accesului la Scoala on-line fara discriminare” – campanie de colectare fonduri si achizitie tablete pentru scolari.

1 iunie este una dintre singurele zile din an în care copilul din noi își face iar simțită prezenta, cu toate ca am ajuns la vârsta maturității. Ne aducem aminte de casa bunicilor, de străzile pe care ne jucam, de simplitatea vieții, de jocurile și poveștile copilăriei, de toate ghidușiile pe care le făceam și cum râdeam cu gura pana la urechi.

În această zi se sărbătorește inocența, bucuria, puritatea, viitorul și drepturile pe care le au copiii. Cu toate ca ei reprezintă viitorul nostru, sunt și cea mai vulnerabilă categorie socială căci viitorul e fragil. Fiecare copil are dreptul la viata, dreptul la educație, dreptul la un trai decent, dreptul sa viseze, dreptul sa se bucure. Din nefericire, soarta este cruda cu mulți dintre ei, iar drepturile devin niște dorințe.

Pentru orice copil, un lucru făcut de un adult, oricât ar fi el de mic, va fi întotdeauna un gest mare. Astfel, anul acesta, în cazul în care dorești sa readuci zâmbetul pe buze unui copil, zâmbetul pe care tu îl credeai pierdut, te așteptăm alături de noi. Poți face un copil atât de fericit cu atât de puțin!

Ajuți un copil, construiești viitorul.

 

 

Distribuie postarea:

Ultimele articole

Proiecte Realizate

”Noua ne pasa!”

“Noua ne pasa!” este un proiect intiat si realizat de catre Asociatia NOI DESTINE in colaborare cu Scoala Gimnaziala Dridu

Citeste »