Asociatia Noi Destine
Asociatia Noi Destine

Proiectul „Din nou la scoala” 2021

„Proiectul nostru „Din nou la scoala” a demarat în forță și în 2021. Cu aceasta ocazie, 73 de copii din comuna Dridu si din Calarasi si-au primit ghiozdanele echipate, gata de școală.

Elevii vulnerabili dincadrul Scolii Gimnaziale Dridu au primit caietele speciale , culegerile de probleme, de limba romana si limba engleza, comandate cu multa grija și pricepere de către dna Georgiana Mihaela Popescu, membru active al asociatiei noastre si un invatator cu mult suflet.

Toate acestea au fost posibile cu ajutorul tuturor celor care, cu multa dăruire s-au pus în slujba celor care aveau mai multa nevoie de noi: sponsorul nostru drag, anonim și responsabil, pentru al doilea an alături de Asociatia NOI DESTINE în proiectul începutului de an școlar, voluntarilor Asociației noastre Georgiana, Daria, Simona, Noni și Cornelia, datorita cărora toate darurile ajung la beneficiari, și nu în ultimul rand, cu ajutorul donatorilor noștri de bucurie, persoane fizice care sprijina din putinul lor proiectele noastre. Tuturor le mulțumim cu bucurie și recunoștință, iar elevilor le dorim un an școlar cât mai frumos, cu rezultate bune, sa se bucure de cele învățate de la profesori care ii iubesc și se străduiesc sa ii ajute pe drumul dezlegării cu succes a tainelor acestei lumi!”

Distribuie postarea:

Ultimele articole

Proiecte Realizate

”Noua ne pasa!”

“Noua ne pasa!” este un proiect intiat si realizat de catre Asociatia NOI DESTINE in colaborare cu Scoala Gimnaziala Dridu

Citeste »