Asociatia Noi Destine
Asociatia Noi Destine

Iarna la Magazinul GRATIS

A venit iarna… Exista copii care se bucura de venirea ei și copii care se gandesc cu tristete la frigul din casele lor, la cămara goala și la cât de mult dor picioarele înghețate. Avem un strop de mulțumire ca le putem deschide larg usa Magazinului GRATIS (acum in doua locatii), unde pot găsi haine și încălțări care sa ii ajute sa treacă iarna în condiții mai omenești. Este puțin, dar este ceva… Cu ajutorul donatorilor noștri dragi le putem oferi celor aflați în nevoie câte puțin din toate: o haina groasa, o pereche de încălțări, uneori vase și tacâmuri, așternuturi, o plapuma, o perdea pentru fereastra, ceva jucării, cărți de povesti și chiar alimente câteodată. Ne bucuram sa fim o ancoră de speranța în gerul iernii și un loc unde cineva le asculta pasurile și încearcă sa ii ajute când nicăieri nu mai găsesc suport. Sa treci iarna în pandemie, când lemnele de foc sunt dramuite cu zgârcenie, când gerul mușcă pe sub uși și prin ferestre cârpite cu cartoane și pături, când gradina e înghețată și pomii îmbrăcați doar cu fructe de gheață, când ai sau nu ai părinți, iar ei nu mai au de lucru… Și sa faci școală online când curentul electric se întrerupe mai mereu, iar telefoanele au sau nu prea au semnal… Nici în cele mai fantastice povestiri nu mai găsim soluții, iar singura speranța este ca zicala sa fie răsturnată și „satulul sa înceapă a crede flamandului”. Așteptăm în continuare ajutorul dumneavoastră, Oameni buni și inimoși, pentru ca oaza de speranța pe care am creat-o anul acesta în rândul copiilor de la țară și al familiilor lor sa aducă alinare mai departe în lupta cu neajunsurile, sa poată funcționa și sa ajute unde este mai mare nevoie!
Va multumim și ne rugam sa fim cu toții sănătoși!
Si nu uitați în aceasta iarna de vis pentru unii dintre noi sa puneți un strop în conturile Asociației Noi Destine, pentru a va aduce alinare, liniște și bucurie sufletului vostru generos!
Asociatia NOI DESTINE
CUI 42266114
RO20BRDE230SV45516022300
sau
PayPal office@noidestine.ro
sau prin orice alte mijloace de plata online direct pe site www.noidestine.ro accesand butonul DONEAZA

Distribuie postarea:

Ultimele articole

Proiecte Realizate

”Noua ne pasa!”

“Noua ne pasa!” este un proiect intiat si realizat de catre Asociatia NOI DESTINE in colaborare cu Scoala Gimnaziala Dridu

Citeste »