Asociatia Noi Destine

Ne-am infiintat din nevoia de a construi drumuri noi in viata unor copii din mediul rural. Ne adresam in special celor care provin din familii nevoiase, pentru a le oferi sansa la un nou destin. 

Despre noi

Misiunea noastra este sa le oferim sansa la un nou destin prin educatie,  prin exemple si modele de urmat, ingrijindu-ne totodata de nevoile lor primare (hrana, imbracaminte, incaltaminte, rechizite). Vrem ca acesti copii sa stie si mai ales, sa simta ca nu sunt singuri in fata provocarilor de tot felul, ca fac parte dintr-o comunitate solida careia ii pasa de toti membrii ei, de la cel mai mic la cel mai varstnic.

Proiectele Noastre

O parte din proiectele pe care le pregatim

Rolul si importanta educatiei in viata copiilor

Commercial photography

Tinerii de azi, antreprenorii de maine

Arty projects

Implica-te alaturi de noi!

Construim o echipa de voluntari, oameni inimosi, onesti, de toate varstele, care doresc ajute la activitatile noastre in comunitate, sa ofere  copiilor si tinerilor modele de urmat si sansa de a deveni ei insisi mai tarziu un model, un sprijin si un ajutor real in dezvoltarea satului romanesc.

Resursele Noastre

Resursele noastre sunt asigurate din munca neremunerata a membrilor asociatiei si a echipei de voluntari, din contributii proprii ale membrilor fondatori, altor membri si ale simpatizantilor asociatiei, cotizatii ale membrilor, donatii si sponsorizari din partea comunitatii, dirijarea in contul asociatiei a cotei de 3,5% din impozitul pe profit datorat de salariati, pensionari si liber profesionisti, organizarea de activitati de colectare de fonduri, conform prevederilor legale.

Sustine si tu activitatile noastre!

Implica-te si doneaza pentru Noi destine!