Asociatia Noi Destine
Asociatia Noi Destine

Din Scrisorile lui Mos Nicolae

Dragi prieteni,

Cred ca Moșul Nicolae, ocrotitorul copiilor a pornit cu hărnicie la drum. Spre surprinderea noastră, a lăsat din sacul sau cu bunătăți 68 de pachetele pentru copiii din Dridu, și încă 2 pentru voluntarii noștri dragi care se ocupa cu bunătate și generozitate de magazinele GRATIS! Le-a așezat pe neștiute în sania Asociației NOI Destine, asa ca mâine pe la prânz pornim sa împărțim darurile celor care le așteaptă cu mare nerabdare . Nu știm cum se face, dar nu ne-a lăsat Moșul din desaga lui nici o nuielusa. Ce bine! Ați fost cuminți se pare!

Multumim prietenilor noștri și ai Moșului Nicolae ca au făcut posibil acest vis frumos de copilărie! Și vrem sa stiti ca va iubim mult!

Dragi copii,

La voi a ajuns Moșul Nicolae? Astăzi a pornit devreme, dacă nu a ajuns încă, așteptați cuminți și cu răbdare, pentru ca s a luptat din greu pe ulițe pline de glod, pe la case mai saracute… Pe unii copii i-a găsit cu ghetuțele lustruite, pe alții încă desculți, unii i-au ieșit în cale doar cu șosete ponosite în piciorușe, alții mai norocoși, cu papuci, după cum se poate în fiecare familie de la țară…, dar toți l-au întâmpinat cu ochii strălucind și s-au bucurat de fructe, bomboane, napolitane și turta dulce. Câțiva, despre care Mosul Nicolae a stiut ca este nevoie, au primit și brăduți, globulețe și beteala pentru întâmpinarea celuilalt Moș care vine de Craciun. Steluțe au primit cei norocoși, care au curent electric în căsuțele lor. Pe unii nu i-a găsit acasă, dar le-a aninat la streasina bordeiului sărac darurile și brăduțul, sa îl găsească atunci când se vor întoarce acasă, ca semn ca Moșul Nicolae a trecut pe acolo, chiar dacă drumul a fost greu și innomolit… Lăsăm aici câteva imagini cu cei ce au dorit sa mulțumească Moșului pentru daruri, cei care au acceptat sa facă o poza pentru el.

Dacă vom fi mai mulți cei care empatizam cu necazurile celor mici, speram ca data viitoare sa fie mai mulți copiii pe la care Moșul sa ajungă, sa nu lăsăm în urma nici macar un copil necolindat. Astăzi atât s-a putut și avem regretul ca nu este de ajuns. Mai sunt atât de multe case de colindat…

Sănătate tuturor va dorim, copii, părinți, bunici și donatori de bucurie! La mulți ani tuturor celor care poarta numele Sfântului Nicolae, ocrotitorul copiilor și al celor necăjiți!

Distribuie postarea:

Ultimele articole

Proiecte Realizate

”Noua ne pasa!”

“Noua ne pasa!” este un proiect intiat si realizat de catre Asociatia NOI DESTINE in colaborare cu Scoala Gimnaziala Dridu

Citeste »